Agenda

23 maart 2018

20180323 ALV en themabijeenkomst ‘Kloppend Presenteren’

Edith Groenendaal en Rob Verkerke ontwikkelden samen de training, “Kloppend Presenteren” – “vertel je verhaal met plezier!”Kloppend heeft een dubbele betekenis: Het verhaal klopt bij jou en je vertelt het verhaal vanuit je hart. Tijdens deze training ga je aan de slag met het presenteren van je verhaal. Of dit nu voor je werk is of op je privéleven betrekking heeft, dat maakt niet uit. Elk goed verhaal bestaat uit Logos, Ethos en Pathos. Wat dit is en hoe je dit kunt inbouwen in je presentatie daar ga je tijdens de training mee aan de slag.

Verwacht niet dat je leert hoe je een goeie PowerPoint presentatie kunt maken. Tijdens de BA&O-ochtend wordt een tipje van de sluier opgelicht! Je gaat terug naar de basis van presenteren: rust vinden in je ademhaling en in je lichaam, contact maken met je toehoorders en genieten van presentatie! Want presenteren is leuk!

Introducees, die met de vereniging willen kennismaken, zijn van harte welkom. De eerste keer is dat gratis natuurlijk, maar willen ze vaker komen dan kunnen ze òf lid worden van de vereniging òf ze betalen € 35,00. Hiervoor ontvangen ze dan een factuur.

PROGRAMMA:
10.00 – 12.30 uur Themabijeenkomst
12.30 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 14.00 uur ALV

Locatie:
Gebouw Woudstede
Zwarte Woud 2
3524 SJ Utrecht (Lunetten)

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet. Onverwacht andere zaken prioriteit moeten geven, laat dat ons tijdig weten dan kunnen we kosten besparen en ook het milieu ontzien door niet te veel overbodige hoeveelheden drankjes en lunch in te kopen.

Aanmelden via onderstaand aanmeldingsformulier.

[]
1 Step 1
Online ALV, 27 juni 2024 12.00-13.00 uur
Datum bijeenkomstof appointment
Roepnaamyour full name
Tussenvoegsel
Achternaamyour full name
Telefoonyour full name
Organisatieyour full name
Opmerkingenmore details
0 /
BA&O lidBen je lid van BA&O?
Some Title
Previous
Next