Agenda

22 maart 2019

20190322 ALV en themabijeenkomst

Tijdens de themabijeenkomst zal Annemarie Timmermans, veiligheidskundige, vertellen over haar boek: ‘Geef veiligheid wortels – Wie zich veilig voelt durft alles’.

Toelichting:
Annemarie Timmermans is inmiddels 30 jaar veiligheidskundige (NEBOSH Diploma) na ooit te zijn gestart als sociaal-cultureel werkster. Dat maakt dat ze haar werk bij bedrijven altijd heeft ingestoken vanuit gedrag gezien: Wat DOET de mens?
Veel mensen vinden cultuur en gedrag lastig, want ‘je kunt het niet vastpakken’. Vooral MKB-bedrijven worstelen hier nog vaak mee. Annemarie’s hart ligt bij deze bedrijven. Daarom heeft zij haar boek geschreven, praktische handvatten om op een andere manier met veiligheid om te gaan. Ze hoopt dat leiders in bedrijven zich na het lezen geïnspireerd voelen en aan de slag gaan.
Annemarie zal tijdens deze interactieve themabijeenkomst meer vertellen over haar boek en haar aanpak. En daarmee zal ze ons ook uitnodigen om naar onze eigen aanpak te kijken. Niet vanuit de theorie maar vanuit hoe we doen als mens en dus ook als professional. Hoe geef jij wortels aan het gezonder en veiliger functioneren van mensen in bedrijven? Wat drijft jou? En wat is het jou waard? Wanneer is het goed genoeg? En wat doet het met jou als het nog niet goed genoeg is? Hoe zorg je dan voor een goede en duurzame voedingsbodem?  Voor het bedrijf, en voor jezelf?
Kijk op www.geefveiligheidwortels.nl voor meer info over haar boek (inclusief inkijkexemplaar).

PROGRAMMA
10.00 – 13.00 uur Themabijeenkomst
13.00 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 14.30 uur ALV

Locatie
Gebouw Woudstede
Zwarte Woud 2
3524 SJ Utrecht (Lunetten)

[]
1 Step 1
Online ALV, 27 juni 2024 12.00-13.00 uur
Datum bijeenkomstof appointment
Roepnaamyour full name
Tussenvoegsel
Achternaamyour full name
Telefoonyour full name
Organisatieyour full name
Opmerkingenmore details
0 /
BA&O lidBen je lid van BA&O?
Some Title
Previous
Next