Agenda

22 november 2019

20191122 ALV en themabijeenkomst

Innovatief Leiderschap

In slechts een paar decennia is onze wereld enorm veranderd en zal dat in een steeds hoger tempo blijven doen. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen ontwikkelen zich razendsnel en er is meer instabiliteit en onzekerheid dan ooit tevoren. Dit vereist andere vaardigheden en kwaliteiten om succesvol te zijn en om in de toekomst op de arbeidsmarkt relevant te blijven. Het World Economic Forum noemt daarvoor bijvoorbeeld de 21st Century skills complexe probleemoplossing, creativiteit en emotionele intelligentie. Maar er is meer.

De uitdaging voor organisaties is om zich niet alleen aan te passen aan deze veranderende wereld, maar om een cultuur van continue innovatie te creëren. Cultuur gaat in de eerste plaats over mensen, niet over technologie, procedures of systemen. Organisaties hebben innovatieve leiders nodig die de kans en de steun krijgen om hun volledige potentieel te realiseren. Karaktertrekken die vroeger minder gevraagd waren, zoals non-conformisme, kunnen juist nu van toegevoegde waarde zijn.

Op 22 november neemt Dirk Anton van Mulligen ons mee naar het leiderschap van de toekomst en het Innovatief Leiderschap assessment, een assessment dat hij ontwikkeld heeft voor het identificeren en ontwikkelen van innovatief potentieel in organisaties. Dirk Anton is strategie & leiderschap consultant bij Habilis Mens in Werk en co-auteur van het boek ‘Geef je organisatie toekomst’, een 192-pagina tellende leadership journey voor bouwers aan toekomstbestendige organisaties. Het Innovatief Leiderschap ontwikkelprogramma is inmiddels in drie landen met succes ingezet bij zowel profit en non-profit organisaties.

 

Programma
09.30 – 12.30 uur Themabijeenkomst
12.30 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 14.00 uur ALV

Locatie
Gebouw Woudstede
Zwarte Woud 2
3524 SJ Utrecht (Lunetten)

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

[]
1 Step 1
Previous
Next