Agenda

16 april 2020

20200416 Training “Kloppend Presenteren” – “vertel je verhaal met plezier!”

Presentatietraining van Edith Groenendaal en Rob Verkerke gewaardeerd met een SKO-punt

Kloppend heeft een driedubbele betekenis: Het verhaal klopt, het klopt bij jou en je vertelt het verhaal vanuit je hart. Tijdens deze training ga je aan de slag met het presenteren van je verhaal. Of dit nu voor je werk is of op je privéleven betrekking heeft, dat maakt niet uit. Elk goed verhaal bestaat uit Logos, Ethos en Pathos. Wat dit is en hoe je dit kunt inbouwen in je presentatie, daar ga je tijdens de training mee aan de slag.

Je gaat terug naar de basis van presenteren: rust vinden in je ademhaling en in je lichaam, contact maken met je toehoorders en genieten van presentatie! Want presenteren is leuk!

In 2018 hebben Rob en Edith een voorproefje gegeven van deze training tijdens een themabijeenkomst van BA&O.  Sinds september 2019 is de training gewaardeerd met 1 SKO-punt.  A&O-deskundigen, veiligheidskundigen en Arbeidshygiënisten ontvangen dit punt bij deelname aan deze ééndaagse training.
BA&O-leden krijgen bovendien 15% korting op de prijs van € 249,00

De eerstvolgende training vindt plaats op 16 april in Uden. Voor deze training zijn nog plaatsen beschikbaar.

Daarnaast hebben zij ook een vervolgtraining ontwikkeld. Deze vindt plaats op 13 maart en is speciaal geschikt voor deelnemers die de eerste training al hebben gevolgd of voor mensen die al meer ervaring hebben met presenteren.
Tijdens deze dag is het thema ‘interactie met je publiek’.

Meer informatie over alle trainingen is te vinden op www.kloppendpresenteren.nl
Aanmelden of vragen? info@kloppendpresenteren.nl of 06-22787149 (Edith) of 06-53454504 (Rob)