Agenda

13 december 2017

20171213 regio ZW/ZH Expertmeeting

Expertmeeting

Stichting Ondernemend Nederland voor Ondernemers en de Beroepsvereniging voor Arbeids- & Organisatiedeskundigen over duurzame inzetbaarheid en veranderkracht

Ondernemers van ONL geven aan dat de halfwaardetijd van bedrijfsplannen tegenwoordig eerder in maanden dan in jaren wordt uitgedrukt.
Het omgaan met deze snelle veranderingen vraagt vitale, competente en gemotiveerde medewerkers. Dat is een eigen verantwoordelijkheid van medewerkers.
Duurzame inzetbaarheid gaat over effectieve ondersteuning door de organisatie aan medewerkers, zodat zij deze verantwoordelijkheid niet alleen hoeven dragen en in een veranderende omgeving duurzaam productief blijven.

De BA&O heeft een bijzondere rol en positie in het speelveld van arbo-dienstverlening en de beroepsgroep wil zich graag oriënteren op mogelijkheden om hierin van grotere waarde te zijn. Daarom willen we in gesprek met werkgevers. Waar liggen volgens werkgevers kansen? Welke mogelijkheden zien zij? Wat missen zij? Welke behoefte herkennen wij wellicht onvoldoende?

Wij zien uit naar een geïnspireerd gesprek hierover met enkele leden van ONL.

Locatie             : WTC The Hague (Toren E), Prinses Margrietplantsoen 76, 2595 BR Den Haag
Dagvoorzitter: Maarten de Winter, waardengedreven econoom, managementinnovator, docent, organisatieadviseur, netwerkbouwer en schrijver
Gastheer          : Hans Biesheuvel, voorzitter en initiatiefnemer Stichting ONL voor ondernemers

PROGRAMMA

12.30 – Inloop met broodjes
13.30 – Start programma
16.00 – Informeel napraten
16.30 – Einde programma

Ondernemend Nederland wil de deelname graag beperkt houden tot maximaal 6 A&O-deskundigen.
Dus: Meld je snel aan (uiterlijk 8 december 2017)